Medverka i Psykologidagen 
Det finns många olika sätt för företag och organisationer att medverka i Psykologidagen. Mässan brukar traditionellt innehålla föreläsningar, utställare, och "speed-dejting" men det finns även möjlighet att annordna t.ex. workshops, panelsamtal m.m. 

kontakt: info@psykologidagen.se

De senaste åren har Psykologidagen haft ett tema som präglat mässan, tidgare har det varit rättvisa, makt och framgång. I år ser vi fram emot temat brott! Vi ser gärna att särskilt föreläsnigar och eventuella workshops eller panelsamtal berör temat på ett tydligt sätt. Temat känns extra relevant för oss Uppsala-studenter eftersom vi saknar möjligheten att läsa de våde viktiga och spännande ämnena kriminologi, rättpsykologi och vittnespsykologi.  

Hur du kan medverka i Psykologidagen

Föreläsare

Psykologidagens hjärta utgörs av dess fantastiska föreläsningar! Är du en föreläsare som känner att du sitter på information och/eller erfarenheter du vill dela med en kunskapstörstig publik? Tveka inte att höra av dig till oss!

Utställare

Psykologidagen är Sveriges största fasta arbetsmarknadsmässa med koppling till ämnet psykologi och är en gyllene chans för företag och organisationer att komma i kontakt med unga, engagerade studenter! Vill du synas och nå ut med information om dig och din verksamhet är detta en möjlighet du inte vill gå förbi. Kontakta oss gärna för mer information och priser för att ställa ut!

Speed-dejting

En årligen återkommande aktivitet under psykologidagen som vunnit över många besökares hjärtan är "Speed-dejta en psykolog"! Under en halvtimmes tid sätts mässans besökare i direkt, intim kontakt med livs levande erfarna psykologer. Besökare får möjlighet att stilla sin nyfikenhet kring yrket och speed-dejtarna får chansen att dela med sig av sin visdom. Skulle du eller ditt företag vilja delta som psykolog? Hör gärna av dig!

Sponsring

De första 200 besökarna till Psykologidagen får varje år med sig en goodiebag fylld med spännande nyheter! Denna goodiebag fylls av företag och organisationer som generöst delar sina produkter. Det är inte bara ett tillfälle för ren altruism däremot, utan även en gyllene chans för företag och organisationer att profilera sig gentemot mässans besökare på ett väldigt uppskattat och effektivt sätt! Intresserad av att bidra? Hör av dig!

Övrigt

Kommer du på något annat sätt som du eller din verksamhet kan delta i mässan? Hör gärna av dig, alla idéer är välkomna för diskussion!